Permanente make-up

Permanente make-up is de beste keuze voor de meest natuurlijke make-up.
Het levert u tijdswinst op en een mooi gevoel... elke dag!

Iedere ochtend wakker worden met mooie volle wenkbrauwen, een prachtige strakke eyeliner en lippen met een gezonde roze of fel rode lipkleur. Geen gedoe meer met potloodjes, kwastjes en poeders. Nooit meer de deur uit hoeven met de ergernis dat je linker wenkbrauw net niet gelijk is aan de rechter, maar ja je hebt haast met als gevolg dat je de hele dag denkt dat iedereen je vreemd aankijkt. Dit kan anders ...

Natuurlijk mooi…
onder alle omstandigheden!
Slider

WAT IS 'SEMI' PERMANENTE MAKE UP?

Met permanente make up worden kleurpigmenten aangebracht vlak onder het huidoppervlak door middel van micro perforaties met een ultra dunne naald. Deze naald met naaldmembraan zit in een handstuk wat weer is bevestigd aan een machine. Men noemt dit pigmenteren en is vergelijkbaar met tatoeëren. Met het verschil dat een tatoeage in een diepere huidlaag wordt geplaatst en blijvend is. Permanente make up dient geleidelijk aan te vervagen en wordt om deze reden minder diep in de huid te worden geplaatst. Het vervagen van de permanente make up is noodzakelijk omdat het gelaat veranderd door veroudering.

WAAROM PERMANENTE MAKE UP?

  • Permanente make up heeft een natuurlijke uitstraling - Het smelt als het ware samen met uw huid waardoor het er natuurlijk uitziet.
  • Tijdswinst - Wanneer u weinig tijd heeft om u iedere ochtend en tussendoor op te maken is pmu een ideale oplossing. Wake up, don't make up!
  • Moeite om u zelf op te maken en bent u het zat om regelmatig met ongelijke wenkbrauwen te lopen!
  • Voor een áltijd verzorgd uiterlijk!
  • Wanneer u een allergie heeft voor make up! Er wordt gewerkt met pigmenten zonder allergieverwekkers.
  • Mist u de staart(en) van uw wenkbrauwen of zitten er lege plekken?
  • Bent u niet happy met de vorm van uw natuurlijke wenkbrauwen, ogen of lippen?
  • Wil u van de vale lippen af en een gezonde natuurlijke lipkleur of uiteraard een opvallende lipkleur!
  • Heeft u alopecia?
  • Heeft u chemo therapie en heeft u last van haaruitval? (Bespreek bij een chemo vooraf met uw behandelend arts/ specialist of een pmu behandeling mogelijk is en wanneer!)

All4Nails-All4Lashes is PMU specialist gediplomeerd en gecertificeerd met een GGD vergunning. De hygiënerichtlijn voor pmu is in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV)

ALL4NAILS-ALL4LASHES PERMANENTE MAKE UP & BEAUTYSALON IS GESPECIALISEERD IN DE VOLGENDE PMU BEHANDELINGEN:

Hairstrokes 3D schaduwtechniek

Er worden met de haartjestechniek realistische haartjes gepigmenteerd in de gewenste wenkbrauwvorm. Daarna wordt een schaduw gepigmenteerd. Dit geeft de wenkbrauw een donzige realistische look.

Fusion wenkbrauwen

De fusion wenkbrauw is een combinatie van een ombre of poeder wenkbrauw. Tijdens de 1e behandeling wordt de poeder gepigmenteerd en bij de 2e behandeling worden de hairstrokes toegevoegd. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk ogend resultaat.

Infralash boven en/of onder

Er worden met de pointilisme techniek minimalistische puntjes naast elkaar op het bovenste of onderste ooglidrand gepigmenteerd. Dit zorgt voor een subtiele optische wimperverlenging.

Ombre of poeder wenkbrauwen

Met de penseeltechniek wordt een poederachtige wenkbrauw gepigmenteerd. De wenkbrauwen worden vol en compleet met een prachtige poederige pixel look.

Eyeliner Basic of Latino

Een eyeliner naar wens wordt gepigmenteerd op uw bovenste of onderste ooglidrand. U kunt een keuze maken voor een eyeliner met een kleine of een grote wing... de latino. Het kan uiteraard ook zonder wing!

Full Lips met Outline/ Schaduw of enkel Lips Outline

De lippen worden volledig gepigmenteerd met de gewenste lipkleur. Dit kan van zeer intens b.v. cherry rood tot natuurlijk, waardoor de natuurlijke lipkleur een boost krijgt. Het is ook mogelijk om enkel de liplijn te pigmenteren.

Wenkbrauwen waxen, shapen & verven

Twijfel jij of je permanente make up wil of heb je mooie volle wenkbrauwen, maar vindt je ze wat te licht? Laat je wenkbrauwen dan waxen, shapen en verven en kies voor een 'Full Brow Treatment'. Je wenkbrauwen worden in de juiste vorm geshaped, gewaxed en geverfd. Je hoeft er wekenlang niets meer aan te doen. De verf pakt op de huid en oogt als een permanente make up ombre/ poeder wenkbrauw! En ben je tevreden dat je er al die weken geen omkijken naar hebt... bedenk dan dat dit ook het hele jaar of 2 jaar mogelijk is met permanente make up. Een goede manier om te ontdekken of permanente make up wat voor jou is!

SWISS COLOR

All4Nails-All4Lashes werkt met de pigmenten van Swiss Color. Swiss Color is gevestigd in Zwitserland en wordt in meer dan 65 landen verkocht. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Het is een schitterend merk waar veel aandacht...