Wimperextensions

HOE DOET ZE DAT TOCH...???

Is het u opgevallen dat steeds meer vrouwen er prachtig uitzien met een oogverblindende oogopslag. Het ligt binnen handbereik met wimperextensions. Met wimperextensions is het mogelijk om een mooie volle wimperlijn te creëren. Met mascara is dit onmogelijk... Terwijl u heerlijk ontspant worden de extensions professioneel geplaatst en na +- 2 uur (nieuwe set) gaat u prachtig 'opgemaakt' de deur uit! U geniet wekenlang van prachtige volle wimpers en het voelt alsof uw gezicht is aangekleed ennnn mocht u onverwachts de deur uit gaan voor die snelle boodschap, ziet u er nog steeds fris en fruitig uit... heerlijk!

DE VOORDELEN

  • Lange en volle wimpers
  • Van natuurlijk mooi tot glamorous zwart zonder mascara!
  • Dagelijkse tijdswinst!
  • Een onweerstaanbare oogopslag met fluweelzachte wimpers!
  • Elk moment van de dag en nacht mooie ogen!
  • Géén vermoeide maar een frisse uitstraling!
  • Licht overhangende oogleden worden onzichtbaar!
  • De wimpers blijven perfect in vorm tijdens alle dagelijkse bezigheden!
  • Géén mascara meer nodig!

DE WIMPEREXTENSIONS

Er is keus uit vele krullen, diktes, lengtes en kleuren van donkerbruin tot intens zwarte. Van een luchtige fluffy natuurlijke look, een sexy Kim Kardashian look tot méga volume wimpers voor een dramatische look...

INTAKEGESPREK

Voor we beginnen met de behandeling vindt er een intake gesprek plaats waarin de wensen worden besproken. U krijgt advies wat bij uw gezicht en de vorm van uw ogen past. De aftercare wordt met u doorgenomen en samen bepalen we welke variant en look er wordt toegepast.Na de behandeling krijgt u een wimperborsteltje en een aftercare kaart mee voor de verzorging. U hoeft 's ochtends alleen nog even uw wimpers te borstelen.

DE BEHANDELING

De classic wimperextensions worden 1 voor 1 op een natuurlijke wimper aangebracht met speciale wimperlijm. Voor de russian en de méga volume wimpers wordt de waaier techniek toegepast en wordt er 1 waaier op 1 natuurlijke wimper geplaatst. De behandeling duurt +- 120 min en is geheel pijnloos. De lijm is licht van gewicht, zeer flexibel en is specifiek ontwikkeld voor gebruik rondom het oog. De lijm is oplosbaar met een daarvoor ontwikkelde remover. De extensions zijn makkelijk te verwijderen zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen.

Probeer dit echter nooit zelf, maar laat dit door een specialist doen!

WAT WÉL EN NÍET KAN!

Alle normale dagelijkse bezigheden zijn mogelijk. U kunt zonder problemen douchen, sporten, zwemmen, een keer een sauna pakken. Te vaak zwemmen of sauna kan tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller loslaten. Hiertegen kunt u een sealant gebruiken. Dit is een beschermlaagje op de wimper(extensions) en brengt u aan als mascara. Sealant beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. De houdbaarheid van de lijm en daarmee de wimperextensions worden door het gebruik van de sealant verlengd.